Nederlands   English   Français   

Hot items


Rat scratcher Innovation Award 2019

The Rat Scratcher was the winner of the 2019 JWI Award.

Rat scratcher Innovation Award 2019

The Rat Scratcher has been designed to reduce stress and promote natural behaviour and grooming in rats.
With its easy clip-on fitting, this award-winning environmental enrichment device can be suspended from cage bars, allowing rodents to pass underneath and brush themselves by rubbing on the textured surface. 


Product

Bedding van hoogwaardige stofvrije Aspen


TAPVEI® is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige Aspen producten voor proefdierenHet bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verbeteren van het dierenwelzijn en het creëren van betere, veiligere werkomgevingProducten zijn ontwikkeld in samenwerking met onderzoekslaboratoria en clients om de perfectecreëren milieu.


Door onze innovatieve technologie heeft Tapvei strooisel geen scherpe randen. Dit vermindert aanzienlijk hoeveelheid stof welke op zijn beurt een grote invloed heeft op de stof-gerelateerde kosten en de operationele problemen in verband met overmatig stof. Deze bedding is gemaakt van de hoogste kwaliteit Nordic Aspen en gedroogd met behulp van slechts 100% hernieuwbare bio-energie.


Meer informatie: bedding-stofvrije-aspenRestrainers

Restrainers & andere hulpmiddelen

CRecommended stocking for the most popular small animal products.
- Rodent Restrainers - Broome Style
- Rodent Restrainers - Flat Bottom
- Rabbit Restrainers
- Surgery Boards
- Rodent Injection Cones
- Guinea Pig Restrainers


Meer informatie: Restrainers & andere hulpmiddelenclear_H2O

ClearH2O,  Hydratatie gels

ClearH2O, de marktleider in hydratatie gels, zet zich in voor het verstrekken van een volledig assortiment van producten voor de hydratatie, voeding en verrijkings behoeften van uw dieren. Onze in-house wetenschappers combineren life science met voedsel technologie in gel producten, deze zijn makkelijk in gebruik en eenvoudig te consumeren. Onze kennis van smaakvoorkeuren verbetert de consumptie, ook bevorderd de gel het welzijn en de overlevingskans voor de dieren tijdens transport. ClearH2O producten helpen u uw investering in het onderzoek en de resultaten te beschermen.


Meer informatie: ClearH2O, Hydratatie gels


Bell Isolation Sytems B30

Bell Isolation Systems


Bell Isolation Systems is marktleider in het leveren van innovatieve oplossingen voor biotechnologie, farmaceutische, medische en elektronische toepassingen. De uitgebreide kennis en expertise in het gebruik en het ontwerp van flexibele folie isolatie materiaal, zorgt ervoor dat we onze klanten producten naar wens kunnen bieden zelfs de meest veeleisende wensen. Flexibele Film Isolators zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen, met behulp van de nieuwste fabricagetechnieken, zorgen voor betrouwbaarheid van de apparatuur met een lage service-en onderhoudskosten. Dus wat uw wensen zijn op dit gebied, Bell Isolatie systemen bieden een innovatieve, flexibele en duurzame oplossing (bijvoorbeeld BSL3 of BSL 4).


Meer informatie: isolatoren 


Bezoek de website van het Bell Isolation Systems.